Biser resavskog ugostiteljstva

Restoran “GRAND” je nešto sasvim novo u okolini Pomoravlja. Počeo je sa radom u maju 2008. godine, pravi je biser tradicionalnog resavskog ugostiteljstva. Po opremljenosti, ponudi i usluzi pripada samom vrhu srpskog ugostiteljstva. GRAND je porodični restoran sa dugogodišnjom tradicijom ugostiteljstva. Restoran GRAND se nalazi na levoj strani puta Markovac – Svilajnac, na ulazu u grad. Od centra Svilajnca udaljen je oko 1,5 kilometra, u blizini benzinske pumpe i okružen zelenilom resavske ravnice. Tradicija od preko 30 godina, kuhinja koja i drugim restoranima postavlja standarde, veliki broj stalnih gostiju, među kojima i brojne ličnosti iz sveta filma, pozorišta, muzike, sporta i politike, samo su neki od razloga zbog kojih bi trebali da nas posetite.

Vaša oaza hedonizma

Savršen spoj modernog i tradicionalnog iskustva u kome uživaju sva čula. Odlična usluga, prijatna atmosfera u gotovo idiličnom ambijentu samo su deo rama u koji ćete staviti uspomene sa ovog čarobnog i posebnog mesta.

Ako nam učinite zadovoljstvo i budete naš gost, nemojte propustiti uživanje u bogatoj ponudi našeg restorana. Restoran ima kapacitet 80 mesta i odiše prijatnom atmosferom u kojoj ćete se, uz vrhunski pripremljene specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, moći opustiti, sklapajući nova poznastva i učvršćujući poslovne veze. Obroke prate ekskluzivna vina iz opsežne vinske karte.

Dobro nam došli!

Bez obzira da li ste u Svilajncu radi posla ili odmora, radujemo se prilici da vas ugostimo u restoranu GRAND. Ukoliko odaberete prenoćište u našim sobama, srdačno ćemo Vas dočekati i potruditi se da Vaš odmor ili poslovni sastanak ostane ugodno i nezaboravno iskustvo.